Кметът на Дупница Първан Дангов и съпругата му Светлана организираха най- големият

...
Кметът на Дупница Първан Дангов и съпругата му Светлана организираха най- големият
Коментари Харесай

Ергенът по дупнишки: Кметът Първан Дангов пя и танцува с над 160 дами

Кметът на Дупница Първан Дангов и брачната половинка му Светлана проведоха най- огромният дамски ваучър в историята на градана връх Осми март с доста песни, танци и веселба. Кметът игра всички типове хора, танцува на дансинга диско и кючек, подцени единствено блусовете.

„ Кметската двойка устрои обилна гощавка за дамите и част от мъжете на общинска администрация в Дупница. Дангови платиха куверта на над 160 красиви и умни дами, множеството пристигнали на работа с конкурс за длъжността. “ – похвалиха се от общината.

„ Все едно, че са минали и конкурс за хубост. На основната маса до кметското семейство бяха събрани зам.- кметът Дафингка Георгиева, Силвия Паунова- гл. секретар на общината, зам.- кметът  Валентина Караганова, гл. счетоводител Мая Спасова и бюджетарът Павел Павлов. “ – бяха първите мнения, написа 4vlast-bg.

„ Градоначалникът несъмнено остави цялата си заплата, сметката удари несъмнено над 7 000 лева, брачната половинка му Светлана беше щастлива измежду нас. Кметът се раздаде до край с невиждана благотворителност. Много го бива! Менюто беше повече от изискано- тележки стек, френска торта, салати, питиета, мезета. Удивително! Дангов предложения всички дами от общинска администрация рано сутринта на празника с по една алена роза на ваучър в централен ресторант. “- похвалиха се хубавиците.

Оказа се, че междинната възраст на администрацията е към 30-40 години, имаше и дами, които годините са ги подминали, само че всички бяха издокарани с нови тоалети и стилни прически.

„ Не сме виждали бюджетарят Павел Павлов да танцува, той бил доста радостен, беше доста занимателен. Детските учителки бяха първи на хората. Кметът раздаде награди и посредством лотария. Снима се с всички и по настрана, някой незабавно си качиха фотоси в профилите. Дъщерята на архиерейският наместник на Дупница Марина Паликарска – началник на Общински пазари и майка ѝ Димитрина Паликарска- шеф на детската градина в Яхиново бяха на купона и си направиха фотография за спомен с кмета Първан Дангов. Тук беше и ръководителят на сдружението на Инвалидите Николина Спасова. “ – описаха гостите на кметското семейство, които издадоха, че кувертът е коствал по 50.00 лева без спомагателни питиета.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР